Pet ideja za brzo preuređenje kuhinje

Znamo da je teško izdvojiti novac za nove kuhinjske ormariće i sve aparate, ali svoju kuhinju uvek možete osvežiti na nekoliko načina koji ne zahtevaju tako velik izdatak...

1. Otvorene police

Otvorene police mogu potpuno transformisati vašu kuhinju tokom renoviranja, dodajući joj moderan i prozračan izgled. One omogućavaju lak pristup često korišćenim stvarima, dok istovremeno pružaju priliku za dekoraciju sa stilom. Odlučite se za otvorene police kako biste vašu kuhinju učinili funkcionalnijom i estetski privlačnijom. Uz pažljivo birane posude i dodatke, vaša kuhinja će izgledati organizovano i sofisticirano.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sheryl (@lifeat_rosecottage)

2. Nove ručkice

Puno brži način osvežavanja, i svakako povoljniji, je zamena ručki na ormarićima i fiokama. Ako imate kvalitetne ručke, možda im je samo potrebno pošteno poliranje i kada očistite ostatak kuhinje, i to će biti neki novi početak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jay Lorraine (@_jaylorraine)

3. Novi frontovi

Ovaj projekat biće skuplji od farbanja svih frontova, ali ako imate dovoljno novca, odabraćete nove prednje stranice po želji i osvežiti kuhinju. Potrebno je pronaći majstora koji će uzeti mere i izraditi i montirati nove frontove. Ako ste dobri sa alatom i imate vremena, možete ih izraditi i sami i naručiti materijal po meri u prodajnim centrima koji nude drvo i materijale za izradu nameštaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @68townhouse

4. Kreativni trenuci

Nemojte zaboraviti da možete pustiti mašti na volju, pa zameniti ili obojiti smo neke od frontova, pa kombinovati boje da se slažu sa ostatkom životnog prostora. Postoje i odlične samolepljive tapete kojima se mogu prelepiti samo određeni delovi.  

5. Dodaci

Dodate li malom preuređenju pokoji novi detalj koji stoji na kuhinji, odmah će izgledati novije. Odličan izbor je začinsko bilje od kojeg imate dvostruku korist - kuhinja će izgledati lepše i imaćete sveže začine dok kuvate.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group