Uskršnja zec-korpica koju možete napraviti za pola sata!

Da, dobro ste čuli, ovu preslatku uskršnju korpicu možete napraviti za manje od pola sata!

A ukoliko se možda pitate šta će vam uopšte ovakva jedna korpica, mi ćemo vam reći da je ona ne samo idealan poklon mališanima u vreme najradosnijeg hrišćanskog praznika, već i da predstavlja idealno mesto za držanje svih onih malenih čokoladica, bombonica i ostalih slatkiša koji su neizostavni deo uskršnje atmosfere.

Odgovarajuće mesto za ovakav jedan poklončić je ne samo trpezarijski već i dečji radni sto, jer se upravo on, nakon praznika, može iskoristiti za odlaganje olovaka ili ostalog školskog pribora i raznoraznih sitnica.

Razlog više da odmah prionete na posao, zar ne?

Za ovu kreaciju neophodne su najpre dve papirne čaše (mada mogu poslužiti i veće plastične, dobija se gotovo isti efekat, bitno je samo ići na što veću veličinu), aluminijumska žica (kad krenete u kupovinu radije se odlučite za neku žicu u boji), akrilne boje, četkica za bojenje, nešto tvrđi papir, papir u boji, makaze, heftalica, lepak, lažne oči (kupljene ili napravljene, sasvim svejedno), kićanka ili kuglica (neutralne boje, najbolje bele), i malo vate.

izvor: firstpalette

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group