Šta da uradite sa starom odećom

Ne možete da zatvorite ormar? Odeća vam se gomila na stolici? Imamo rešenje za to...

Razlog ovakvog gomilanja odeće jeste njena ogromna količina. Verovatno imate odeću koju niste nosili duže od mesec dana, ali vam ipak stoji u ormanu ili farmerke koje su vam omalele, a da to ni ne znate. Predstavljamo vam par saveta kako da se rešite odeće koja vam više ne treba:

1. Online prodavanje odeće - nikada lakše

Pored uobčajenih sajtova za prodaju kao što su Ebay li Craiglist,online prodavanje odeće je lako kao i fotografisanje slike na telefonu. Takođe postoji i opcija da se instaliraju apliakcije preko kojih možete da prodajete svoju staru odeću. JEdino što treba da uradite je da slikate, prihvatite porudžbinu i pošaljete. Prelako! Takođe postoje sajtovi i kod nas, preko kojih možete da prodajete odeću.

2. Više stvari odjednom u paketu

Ako vas mrzi da slikate svaki komad odeće ponaosob, postoji rešenje i za to. Pored klasičnih sajtova za prodaju, gde okačite sliku i primate narudžbine, postoje i oni koji prihvataju odeću na ovaj način: vi pošaljete pun džak odeće koja vam više ne treba i onda čekate završni račun kada se sve rasproda. Vrlo laka zarada, a orman sređen!

3. Prodajte ih lično

Ako niste ljubitelj online prodavanja i slanja odeće poštom, prodajte ih lično. Idite do prvog second-hand šopa, predajte im odeću, a radnici će vam odmah, na licu mesta platiti za to što ste doneli. Pre odlaska u ovakvu prodavnicu, nazovite je i pitajte kakva odeća im treba da ne biste za džabe išli i trošili vreme. Takoše se raspitajte po vašem kraju u kojem živite da li postoji neko ko bi otkupio vašu odeću, jer je i to jedan od lakših načina da se rešite stare odeće.

4. Donirajte je

Postoji veći broj udruženja koji se bavi prikupljanjem donacijama. U ovakvom vremenu, postoje mnoge ljudi koji nemaju krov nad glavom, a kamoli odeću za ovakvo hladno vreme. Dajte vama nepotrebnu odeću nekome ko nema ili je odnesite u neko udruženje koje će vašu odeću prodati, a novac dati u dobrotvorne svrhe.

Ako uradite bilo koji od ova četiri postupka - čestitamo! Sada sigurno imate čist i sređen orman, koji je spreman za novu odeću.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group