Ovo je pravi način za pranje brokolija

Brokoli, iako zdravo, mnogima nije omiljeno povrće.

Neko ne može da podnese njegov ukus i miris, ali ako imate mogućnost da to previdite, ovaj ukusni recept sa brokolijem je tu da vas ubedi da uključite povrće u svoju svakodnevnu ishranu.

Razlozi, naravno, da počnete češće da jedete brokoli su i nutritivni. To je povrće koje je puno vitamina, pomaže vam da imate jake kosti bez gubitka gustine i bolje varenje. Doprinosi zdravlju mozga, štiti vas od srčanih bolesti, a takođe deluje kao prirodan (i jestivi) način za detoksikaciju. Njegove koristi za vaše zdravlje su velike, u nekoliko reči.

Nadamo se da smo vam dali dovoljno argumenata da vas ubedimo da brokoli zaslužuje drugu šansu. A sada prelazimo na sledeću fazu: u ovom članku ćete naučiti kako da pravilno operete brokoli sa dva sastojka koja sigurno imate kod kuće.

Kladimo se da je ono što uradite pre nego što ga kuvate na bilo koji način jednostavno pranje brokolija sa puno vode. Međutim, video na Instagramu dolazi da poništi ranije poznate činjenice. Najispravniji način za pranje brokolija nije samo voda, već je naravno zasnovan na vodi. Ono što treba da uradite je da ga (celog, a ne u grozdovima) potopite u posudu sa vodom, a zatim dodate kašiku brašna i malo soli. Ono što brašno zapravo radi je da vam pomaže da vidite prljavštinu i bube koje će se pojaviti kroz brokoli. Pustite da se natopi u vodi 5-10 minuta.

Sada ste spremni da uživate u najčistijem brokoliju!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group