Male tajne velikih majstora za savršeno opremanje životnog prostora

Svi mi imamo neke svoje male trikove koje sa lakoćom izvodimo u momentima kada nam treba brzinsko opremanje životnog prostora.

Ali, jeste li se ikad zapitali šta bi to vodeći svetski stručnjaci iz oblasti dizajna enterijera imali da kažu na istu ovu temu? Da li biste očekivali da vam otkriju nekakvu grandioznu tajnu koja bi mogla da vam posluži kao kec iz rukava, ili pak smatrate da je više praktičnih saveta za savršeno opremanje različitih delova doma sasvim dovoljno da izbegnete male, gotovo početničke greške?

Zanimljivo je da se svi oni slažu u jednom – sve savete kojih se i dan danas pridržavaju kako u opremanju tuđih tako i u opremanju svojih domova dobili su još u detinjstvu i to od svojih majki.

Naravno, radi se o modifikovanim savetima i trikovima koji su sa godinama i iskustvom dobili na kvalitetu, ali suština je ostala nepromenjena: nijedan dom se ne može nazvati pravim domom ukoliko nije praktičan, udoban, lep (najpre svom domaćinu) i što je najbitnije – ispunjen ljubavlju.

Ostale trikove pogledajte u nastavku ovog teksta.

Photo: iStock

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group