Rešite se negativne energije uz pomoć morske soli

Ako želite da očistite vaš dom od negativne energije, morksa so biće vam od velike pomoći...

So se koristi od davnina u mnogim kulturama za prečišćavanje. Takođe je popularan mineral koji se koristi po Feng Shui (Feng Šui) principima za čišćenje kuće koja može biti ispunjena negativnom energijom. Moć morske soli leži u mineralnima koje sadrži - kalcijumu, magnezijumu, fosforu, kalijumu, natrijumu, koji su od suštinskog značaja za ukupno zdravlje čoveka i njegovu okolinu.

Morska so regeneriše vaše telo. Ukoliko morsku so udišete u sauni, ona može da očisti ceo respiratorni sistem, a ako se kupate u njoj, telo obogaćujete mineralima i izvlačite toksine...  

Ali, postoji više načina za korišćenje morske soli ... posebno uz pomoć Feng Shui (Feng Šui) saveta koji vam pomažu da očistite svoj dom od loše energije i kreirate mnogo svežeg prostora. Morska so se najčešće koristi po Feng Shui-u (Feng Šui) da biste se osloboditi od negativne energije i da omogućite ravnotežu protoka Chi energije u enterijeru kuće.

Možete da pokušate ove jednostavne načine da očistite svoj prostor:

1. Koristite čašu kao "magnet" da privučete svu negativnu energiju iz vazduha u vašem domu. Mala činija morske soli stavljena pod krevet tokom dana izvlači stagnaciju u tom prostoru. Mnogi čašu soli stavljaju u uglovima doma, ali so treba staviti u velikom energetskom vrtlogu. So sedi jedan dan, a onda se pospe u travnjaku ispred kuće. Ne u đubre, već so treba vratiti zemlji.

2. Drugi metod je da stavite činiju ispunjenu morskom solju u uglovima kuće na severoistoku i jugozapadu. Činije soli treba ostaviti na otvorenom prostoru, a ne postavljene u ormaru. Treba ih zameniti svaka 2 meseca.

3. Operite stvari sa morskom solju i vodom. Nekoliko kašika morske soli u kofu vode je malo "energetsko pranje". Obrišite klupe, kuhinjski pod, frižider, pa čak i kadu. Mnogo energije se nalazi na ulaznim vratima, zato ne zaboravite da isperete vrata morskom solju i vodom!

4. Okupajte se u morskoj soli. Čaša ili dve morske soli u kadi je detoks i podmlađivanje. Potopiti se oko 20 minuta, a zatim se isperite dok sedite u kadi.

5. Da se ​​otarasite velike količine negativne energije u domu, lonac ili posudu ispunjenu sa morskom solju čuvajte u svakoj sobi i uklonite je posle 24 sata.

6. Ako postoji posebna prostorija iz koje želite da uklonite negativnu energiju, možete da posipate morsku so u prostoriji i ukloniti je nakon 24 sata.

7. Morska so može da se posoli do "prilaza" kuće, kako bi se zaustavila negativna energija koja ulazi u dom.

Moj Enterijer

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group