5 neočekivanih feng šui saveta od uspešnog TikTok stručnjaka

Arhitekta Klif Tan čini ovu azijsku praksu dostupnijom svetu preko TikTok-a.

Kada pomislite na TikTok, verovatno pomislite na reč haos, video zapise o maničnom plesu, tinejdžere koji vrište i kontroverzne prenose uživo. Ali tokom prošle godine, neki kreatori su usmerili svoju pažnju na poboljšanje života onih oko sebe kroz prijateljske   savete u obliku kratkih video zapisa.

Jedan od njih je bio Klif Tan ili @dearmodern, kako je poznat na društvenim mrežama. Arhitekta sa sedištem u Londonu napravio je pametne video zapise o kineskoj praksi feng šuija, skup principa koji su nastali u drevnoj Kini i koje on opisuje kao „primenu zdravog razuma i instinkta kada dizajnirate svoj prostor ili gradite kuću“.

Prema Klifu, feng šui se zasniva na ideji da vaš budući put zavisi od vaše sreće, truda i mentaliteta ili prirodnog i veštačkog okruženja i da je njegova praksa da optimizuje vaše okruženje za različite delove života.    

Kao školovani arhitekta sa više od 15 godina iskustva, Kif pored znanja prenosi i generacijama lekcije iz feng šuija jer je njegov deda bio posvećeni praktičar. Sve ovo je doprinelo da okupi impresivnih 1,5 miliona pratilaca na TikToku i dogovoru sa Blumsberijem napiše knjigu „Feng Shui Modern“ koja će biti objavljena ovog februara.

U galeriji vam otkrivamo 5 osnovnih principa feng šui prakse koje početnici feng šuija mogu isprobati kod kuće.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group