Enterijer - Feng šui

Najbolje drago kamenje za dobar Feng Šui

Kada čujete reči “Feng Šui” i “drago kamenje” u istoj rečenici, možete pomisliti da je vašoj dnevnoj sobi potreban par dijamantskih minđuša.

Zvuči pomalo besmisleno, zar ne. Zapravo ono što je mnogim ljudima još uvek teško da shvate je to da je Feng Šui mnogo više od pomeranja nameštaja u prostoru. Nije problem u nameštaju koliko u energiji koja se nalazi u prostoru. Reč je dakle o promeni energije.

Moglo bi se reći da način na koji nosite vašu odeću i nakit odražava način na koji vaš dom “nosi” boje koje su u njemu prisutne i nameštaj svakako. Dekorativni detalji od dragog kamenja u vidu nakita mogu promeniti Feng Šui energiju na isti način na koji kristali mogu da promene chi u vašem domu. Zapravo mnogo onih koji praktikuju Feng Šui nosi specifično drago kamenje u obliku prstenja, ogrlica, narukvica kako bi poboljšali svoj lični či. Predstavljamo vam danas najbolje drago kamenje za dobra Feng Šui:

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group