Od dnevne sobe do kupatila: ovo su najbolje feng šui boje za vaš dom

Boje su neophodna stavka u dizajnu enterijera: one postavljaju "raspoloženje" u vašem domu i značajno utiču na lepotu vaših prostorija.

Kreiranje odgovarajuće palete boja u skladu sa feng šui principima može vam pomoći da postignete svoje ciljeve ukrašavanja uz dodavanje snage pozitivne Či energije. Dobra vest je da korišćenjem osnovnih principa feng šui elemenata ne morate razmišljati o takozvanim "zabranjenim" bojama. Sve one nijanse koje toliko volite mogu se uspešno postaviti na najbolja mesta kako bi povećale dobru energiju vašeg doma.

Ne postoji ništa u principima feng šuija što nalaže da zidove morate farbati određenim bojama - jedino što trebate imati u vidu jeste činjenica da se boje trebaju koristiti kako bi privukle i poboljšale protok pozitivnog Či-ja. Postoje dva puta za pronalaženje pravih feng šui boja za sobe i oba se oslanjaju na dobru kombinaciju čuvenih pet elemenata. 

U nastavku teksta, pogledajte koje boje feng šui preporučuje za vaš enterijer.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group