Enterijer - Feng šui

Feng Šui saveti za pronalaženje novog posla

Pronalaženje odgovarajućeg zaposlenja može biti stresno, naročito ako ste na početku svoje profesionalne karijere.

Biti radno angažovan je mnogo više od sredstva za obezbeđenje prihoda za život. Zaposlenje predstavlja vid socijalne inklzije i afirmacije određenih talenata i sposobnosti. Da li vam Feng Šui može pomoći pri pronalaženju novog posla? Da, može! A mi ćemo vam danas pokazati kako.

Važno je naglasiti da Feng Šui može da vam pomogne pri pronalaženju posla, ali ne i da sve uradi umesto vas. Dakle ako okačite zvukove vetra u blizini ulaznih vrata, a ne pošaljete CV na adresu za željeni posao, vrlo je verovatno da posao nećete dobiti. Najteži deo zapravo nije angažovanje oko traženja posla, već odluka o tome čime želite da se bavite.

Jedan od Feng Šui lekova koji vam može pomoći da definišete ili unesete jasnoću u oblast vezanu za karijeru u vašem životu, jeste postavka velike mape sveta na severnoj strani bagua oblasti u vašem domu.

NAJBOLJI FENG ŠUI SAVETI ZA PRONALAŽENJE POSLA:

  • Istaknite slike osoba čijoj karijeri ili profesionalnom radu se divite na severnoj strani bagua oblasti. Severno područje povezano je sa protokom energije u vašem životu koja se vezuje za karijeru, a ujedno se naziva i Put u životu.

  • Slike uticajnih osoba možete istaći i na severozapadu jer se ovo područje vezuje za Korisne ljude i blagostanje. Ovo područje je posebno poželjno aktivirati kada se radi o promeni karijere ili traženju novog posla

  • Prikažite metalne Feng Šui elemente ili predmete na severozapadu u vašem domu. To može biti metalno zvono, metalna posuda ili vama bitna fotografija u metalnom okviru.

  • Vodena karakteristika ili ogledalo na severnoj strani je vrlo korisno za vašu karijeru i lep je dekorativni dodatak ako je u plavoj ili crnoj boji.

  • Dok jačate područje karijere na severnoj strani ne treba da zaboravite i na područje jugoistoka koje označava obilje i vezuje se za novac.

Takođe ono čime se u svakom slučaju možete poslužiti kako bi sebi obezbedili uspeh u pronalaženju posla i razvoju karijere su smernice koje Feng Šui preporučuje u vidu, ulaznih vrata koja nisu blokirana, ormara koji nisu prenatrpani, slobodnog prostora ispod kreveta i minimalno razbacanih stvari po kući.

Ž.J.

Izvor: The Spruce

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group