Kako koristiti drvo sa kristalima za dobar Feng Šui

Feng Šui drvo da kristalima iliti draguljima je vrlo popularan lek u tradicionalnim školama koje se bave ovim drvenim učenjem.

Drvo čije grane čine sitni kristali se koristi na različite načine, od metode za prizivanje ljubavi do novca i blagostanja u kući. Prvo što se može primetiti kada se pogleda drvo sa kristalima jeste da je ono obično okićenom jednom ili sa nekoliko vrsta kristala što zapravo definiše njegovu namenu.

Postoji zaista mnogo drveća sa kristalima širokog spektra koji se koriste pri Feng Šui učenju. Od ametista, preko bisera, ružinog kvarca pa sve do korala. Na primer, ako je drvo okićeno cirtinom, ono se može koristiti u svrhu prizivanja bogatstva i obilja porodici. To bi značilo da ovo drvo treba da bude postavljeno u novčanom području vašeg doma. To bi bilo jugoistočno Bagua područje.

Drvo od žada može se koristiti kao Feng Šui lek za zdravlje. Ono može da promoviše dobro zdravlje u porodičnom području. Drvo ružinog kvarca se svakako odnosi na ljubav, s toga ga je poželjno koristiti za prizivanje sreće u ljubavi i braku u ovom Bagua području. Ponekad ćete naići na živopisno drvo sa različitim svetlim krislatima. Ono može da bude odličan Feng Šui lek za Bagua oblast vezanu za decu i kreativnost.

Svarovski kristali su izuzetno lepi ali nemaju jaku Feng Šui energiju, jer nisu 100 % prirodni kristali, budući da im je dodato olovo. Najbolja Feng Šui drveća sa kristalima su ona nastala od prirodnih, neobrađenih kristala stena koja imaju u sebi jaku energiju. Što se oblika i broja kristala na drvetu tiče, vrlo je jednostavano – što više, to bolje; što raznovrsniji oblici, to bolje.

Na kraju krajeva drvo je ono koje simbolizuje stabilnost, rast i dug život, što bi značilo da nema Feng Šui zahteva u pogledu broja kristala koji na njemu treba da budu prisutni. Ideja dragulja odnosno kristala na drevtu je da vremenom dobijate sve više i više onoga na šta se fokusirate.

Ž.J.

Izvor: The Spruce

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group