Kako će godina Vodenog Zeca uticati na vaš posao, ljubav i zdravlje?

Dugovečnost, mir i prosperitet — Zec simbolizuje ove tri stvari u kineskoj kulturi.

S obzirom da je Vodeni Zec simbol svih ovih pozitivnih stvari, možemo se radovati 2023. godini kao godini nade. Godina zeca počinje 22. januara 2023. (kada i slavimo kinesku Novu godinu) i završava se 9. februara 2024. godine.

Kineska astrologija generalno opisuje Zečeve kao nežne, tihe, elegantne, budne, brze, vešte, ljubazne, strpljive, veoma odgovorne i verne ljude. Postoji pet vrsta Zečeva koje karakteriše pet elemenata - metal, drvo, voda, vatra i zemlja. Vodeni zec je poznat po tome što je nežan, ljubazan, i sposoban da se lako prilagodi različitim uslovima, a slabe tačke su mu nesposobnost praktičnog razmišljanja i nepostojanost.

Feng šui stručnjaci se slažu u tome da će godina Vodenog Zeca biti jako zanimljiva i uzbudljiva za većinu znakova, tako da se ne treba unapred plašiti prognoza. Prema njihovim rečima, vodene boje poput plave, ljubičaste i crne mogu se smatrati srećnim u 2023. godini. Da biste ugostili sreću u svom domu, preporučuje se da dodate dodire plave posebno tokom prvog meseca u godini. Možete nositi i "metalne" boje u vidu zlata, srebra i sive jer će one pospešiti uticaj vodenog elementa.

Nosite srećnu amajliju od zlata ili srebra u 2023. godiniphoto: shutterstock

Kada je ljubav u pitanju, jedna od karakteristika Vodenog Zeca je da je veoma koketan. To znači da je romantična zvezda aktivirana ove godine. Dakle, ako ste slobodni i spremni da se družite, ovo je dobra godina za pronalaženje ljubavi. Takođe možete nositi srećnu amajliju da poboljšate svoju ljubavnu zvezdu. Ali u isto vreme, postoji i potreba da se čuvate prepreka u vezi kao što je neverstvo.

Što se tiče karijere i novca, godina Zeca bi trebalo da bude znatno bolja u odnosu na (prethodnu) godinu Tigra u smislu novca i bogatstva, jer su i direktno i indirektno bogatstvo aktivirani ove godine. Direktno bogatstvo se odnosi na bogatstvo koje je rezultat napornog rada, stabilne karijere i poslovanja, dok se indirektno bogatstvo odnosi na prilike ili iznenadni priliv novca.

Godina Zeca biće uspešna za mnoge znakove u smislu finansija i karijerephoto: shutterstock

Pošto su Zečevi takođe veoma društveni, ovo je idealna godina za udruživanje sa drugim ljudima (ortakluk) za poboljšanje novčane sreće. Dugoročne i stabilne karijere su ove godine povoljnije, kao i poslovi na mreži i preduzeća (npr. blogovanje, onlajn prodaja i slično). Feng šui majstori savetuju svima, osim onima koji su rođeni u godini Petla, da postave simbol Vodenog Zeca u istočnom sektoru doma ili kancelarije kako bi aktivirali srećne okolnosti.

Kada je zdravlje u pitanju, rođeni u znaku Pacova trebali bi da povedu računa o svom respiratornom sistemu, oni u znaku Tigra moraju pripaziti na svoju ishranu, Zečevi bi trebalo da se pričuvaju povreda, Zmije da obrate pažnju na svoj želudac i creva, Konji bi trebali redovnije da kontrolišu nivo šećera u krvi, a Svinje na imunitet. Svi ostali horoskopski znaci ne bi trebali da imaju većih problema sa zdravljem tokom ove godine.

Kinezi veruju da će ono što uradite na početku nove godine uticati na vašu sreću u narednoj godini. Ostanite budni u noći kineske Nove godine (21. januara 2023.) i poželite nešto lepo svojoj porodici i prijateljima nakon što sat otkuca ponoć - to će sigurno doneti sreću i dobro zdravlje u novoj godini.

Godina Vodenog Zeca je godina nade i prosperitetaphoto: shutterstock

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group