Uskršnji venčići po meri svih ulaznih vrata

Najbolja stvar u vezi svih ovih venčića jeste upravo ta što ih možete sami napraviti.

I to za samo jedno popodne! Svi već znamo da su Božić i Uskrs idealni praznici koje valja iskoristiti kako bi se okitila ulazna vrata i poželela dobrodošlica dragim gostima. Uskrs je sezona novog početka i simbolizuje nadu koja se budi ne samo u prirodi oko nas već i u našim srcima.

Ako tome dodamo simboliku ulaznih vrata – koja predstavljaju prvi uvid u stil i navike domaćina, nije teško pretpostaviti zašto su baš venčići okačeni na njima neka vrsta sofisticirane izjave o tome šta se zapravo krije u unutrašnjosti.

Uz malo kreativnosti i dobrog materijala, samo jedno popodne biće dovoljno da napravite najslađe moguće vence koji će označiti zvaničan početak najradosnijeg hrišćanskog praznika. Vaše je zapravo samo to da se pobrinete oko prikupljanja najboljih grančica u okolini te stoga dobro otvorite oči kada krenete u šetnju parkom ili šumom.

Sakupljajte veće, izdržljivije primerke koji će vam poslužiti da napravite najlepša i najudobnija gnezda u koja ćete kasnije sakriti jaja, šarene ukrase kao i duhovite čestitke za Uskrs. Kao i obično, sve varijante dolaze u obzir. A one zavise od vaših ličnih preferencija.

Apsolutno je nebitno šta ćete sve iskoristiti za “izgradnju” ovih venčića – kupljene ukrase, lampice, cveće, trake, ili neki drugi deo dekorativnog pribora, jedino što se računa je da svojim ulaznim vratima podarite što svečaniji izgled.

Prelistajte našu malu uskršnju galeriju i pronađite neku originalnu ideju za sebe.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group