Enterijer - Dekor

Šik način dekora malog balkona

Mali prostori, a naročito mali otvoreni prostori znaju da budu izazovni.

Ako u svom posedu imate vrlo mali balkon i ne znate kako da ga dekorišete kako biste maksimalno iskoristiti svaki raspoloživ centimetar, na pravom ste mestu. Sakupili smo za vas na jednom mestu pregršt ideja koje će vam pomoći da na vrlo kreativan način ukrasite vaš malo balkon.

NAMEŠTAJ

Najbolja opcija koja vam se nudi u pogledu nameštaja za mali balkon je ona u vidu sklopivog nameštaja. Stolovi i stolice koji se mogu sklopiti su savršeni za male prostore jer mogu biti sklonjeni kada nisu potrebni pri čemu će osloboditi prostor za druge namene. Kako bi kreirali malu zonu za sedenje, dovoljne će vam biti dve stolice na preklop i mali sto montiran uz ogradu ili zid. Druga opcija je klupa u obliku slova L, sa prostorom za odlaganje. Uz nju vam je potreban mali sto, metalni po mogućstvu kako vizuelno ne bi dodatno smanjio prostor. Viseće ležaljke su varijanta za maksimalnu udobnost na malom balkonu.

ZELENILO U SAKSIJI

Čak i kad je reč o vrlo malom balkonu, zelenilo je neophodno za stvaranje osvežavajućeg i opuštenog prostora. Male saksije sa zelenim cvećem, žardinjere i viseće pletene korpe su savršene za oplemenjenje vašeg malog balkona. Zidne police su odlična ideja ukoliko kraj balkonskog nameštaja nemate dovoljno prostora za saksije sa cvećem. Puzavice su vrlo preporučljive jer će od vrlo malog prostora napraviti istinsku džunglu, u rekordnom roku.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group