Enterijer - Dekor

Predivne sobe za bebe blizance – dečake i devojčice

Dizajn sobe za bebu može da bude veliki izazov za mlade roditelje.

Situacija je još izazovnija kada je reč o blizancima. Naša današnja tema je soba za blizance – dečake i devojčice. U tom pogledu sakupili smo za vas na jednom mestu pregršt zanimljivih ideja za kreiranje inspirativnog okruženja za boravak vaših najmlađih članova koji uskoro dolaze na svet.

Dizajn zajedničke sobe može da bude izveden u dva smera – prvi je neutralna paleta boja i elemanata, a drugi je stvaranje dela namenjenog dečaku i dela za devojčicu koji će vidno biti podeljen bojom i dekorom.

PODELJENA SOBA ZA DEČAKA I DEVOJČICU

Ukoliko u zajedničkoj sobi za vaše mališane razločitog pola želite da stvorite dve različite zone, to možete najlakše postići korišćenjem boja. Klasična ružičasta za devojčicu i plava za dečaka su boje koje se najčešće biraju ali svakako vi na njima ne morate da se zadržite ako na primer volite crvene, ljubičaste i žute tonove koji mogu biti za devojčicu ili zelene, narandžaste i sive koji mogu biti za dečaka. Posteljina, peškiri za bebe, podne prostirke i dekorativni jastuci vam u tom pogledu mogu najviše pomoći. Takođe akcentni zidovi u zonama svakog kreveca mogu sobu podeliti na dve zone.

POLNO NEUTRALNE SOBE ZA BLIZANCE

Jednostavniji način dizajniranja sobe za vašeg dečaka i devojčicu je u vidu neutralne palete boja. Posteljina, zavese, podne prostirke, prekrivači i peškiri u neutralnim bojama, namenjeni kako dečaku tako i devojčici, učiniće vaš zadatak uređenja njihovog kutka lakšim. Boje koje u ovom pogledu možete da koristite su svakako bela, krem, bež, ali i žuta, siva, bledo zelena, tirkizna i plava. Ukoliko želite da stvorite zaista inspirativnu sobicu za bebe poslužite se nekim zanimljivim grafikama na zidu. Teme poput svemira i pustinje su savršene za stvaranje udobnog bebi prostora.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group