Enterijer - Dekor

Plavi božićni dekor sa VAU efektom

Koje boje vas asociraju na Božić? Verovatno su to crveni i zeleni tonovi, ili možda zlatne i srebrne nijanse.

U celoj priči tu je svakako i bela boja, koja predstavlja snežna bela prostranstva. Kako vam zvuči ideja o plavom božićnom dekoru? Plava boja nije tradicionalna boja novogodišnjih i božićnih praznika, ali deluje vrlo inspirativno i može uneti čaroliju zimske idile u vaš dom ove godine. Umirujuća i vrlo energična boja, kao stvorena je za predivnu božićnu dekoraciju.

STILOVI I NIJANSE

Plava boja je vrlo zahvalna za korišćenje jer se može integrisati u bilo koji stil uređenja savremenog doma. Bilo da se kroz vaš životni prostor provlači rustični, vintage, moderni, minimalistički, glam ili skandinavski stil, plavi dekor je idealan za stvaranje harmoničnog okruženja. Plava boja nam dolazi u pregrštu predivnih nijansi od pastelnih preko mornarsko plavih tonova pa sve do eklektičnih nijansi, koje možete kombinovati po želji. Plave nijanse možete spariti sa belim, srebrnim, zlatnim, pa čak i sa pink, crnim i sivim tonovima.

DEKOR

Dekoraciju svog doma u plavom tonu možete da započnete od ukrašavanja vaše jelke. Plavi božićni ukrasi, satenske trake kao i lampice sa plavim odsjajem, deo su ove priče. Ako želite da se vaši plavi ukrasi više ističu jelku možete isprskati belim sprejem i na taj način je učiniti savršenom podlogom. Pomerajući se dalje od jelke, možete da napravite ukrase za vaša ulazna vrata u vidu venaca, male girlande sa plavim kuglama za prostor iznad kamina, gde ujedno možete da kačite i plave čarape za poklone a za kraj dekorišite vaš trpezarijski sto plavim aranžmanima.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group