Enterijer - Dekor

Plava laguna u vašem stolu

Unesite čaroliju okeana i plave lagune u vaš dom kroz neverovatno lepe stolove...

Kada bi mogli da biramo, celu godinu bi proveli na plaži, opuštajući se na suncu. Međutim, to je realno samo u našoj mašti - ipak su tu razne obaveze, od posla do dece.

Ali, postoji način na koji možete uneti atmosferu tople tropske klime u vaš dom i na taj način sebi ulepšati i raspoloženje, ali i rasplamsati maštu. Reč je o stočićima za kafu, koje možete držati bilo gde u vašem domu. Njih pravi Aleksandar Čapelin za francusku firmu “Latable House”.

Aleksandar se bavi pravljenjem predmeta još od svoje 14. godine, a počeo je tako što je prvo pravio prstenje od gline. Dalje je nastalo samo usavršavanje i evo dokle je stigao - do pravljenja unikatnih stolova, kakvih nigde nema.

“Odbijam da pravim iste fabričke proizvode, samo zato što je svaki moj model unikatan i jer ne mogu da napravim dva identična stola, tako da je nemoguće da dva čoveka imaju iste kreacije. Poštujem različitost između ljudi, njihove ličnosti i karakter i verujem da to treba da se reflektuje u dizajn enterijer njihovih domova. Stvorio sam koncept La Table, kako bih napravio umetničke, atraktivne, moderne i savremene komade, jedinstvene u njihovoj realizaciji i efektu koji daju.”

“Lagoon 55” je model stola za kafu koji je izvajan u jedinstvenom komadu mermera - tavertin. U mermer se urezuju nivoi koji predstavljaju dubinu okeana, a zatim se dodaje posebna smola za postepeno pravljenje gustine vode okeana u stolu i na taj način se donosi efekat plave lagune u prostoriju, za potpuni užitak i komfor.

Pogledajte slike i sigurno ćete biti oduševljeni!

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group