Novogodišnji ukrasi od šišarki

Ove ideje će se dopasti svim ljubiteljima ručnog rada.

Dekoracije od šišarki ne zahtevaju mnogo dodatnog materijala i pomoći će vam da stvorite divnu atmosferu praznične magije.Idealne su za stvaranje originalnih ukrasa, savršeno idu uz drvo i čine da osetite atmosferu šume ili sela u svom domu. Izrada ukrasa od šišarki je vrlo uzbudljivo iskustvo i može da ujedini sve članove porodice, zato vam u nastavku otkrivamo nekoliko ideja za dekoracije od šišarki.

1. Svećnjaci

Sveće u svećnjacima su nezaobilazan element svečanih večeri. Oni mogu biti napravljeni od starih staklenih tegli, čaša, šišarki, zelenih jelovih grana i malih sveća. U teglu stavite nekoliko zelenih grančica i sveće. Možete vezati teglu trakom od dekorativn jute. Ovi fenjeri stvaraju toplu i atmosferu dobrodošlice.

2. Dekoracija za sto

Šišarke posebno atraktivno izgledaju na stolu. U društvu zelenih grančica i malo sjaja one počasno zauzimaju centalno mesto vašeg stola. Međutim, ako nemate vremena ili mogućnosti da kreirate originalne kompozicije, samo stavite malo smreke ili neku grančicu bora, šišarke i venac od sijalica u veliku teglu.

3. Venčići

Umesto novogodišnjih venčića koje kupujete u prodavnicama, od šišarki možete da napravite originalne vance - a svečana atmosfera je zagarantovana. Venac se može sastojati od prirodnih ili šišarki ofarbanih u belo - to će stvoriti efekat snega. Šišarke mogu biti vezane trakom i dekorisane suvim cvećem. Ovo je divan ukras za kamin, vrata, prozore ili jelku.

4. Pakovanje poklona

Ovo originalno pakovanje poklona će oduševiti ljubitelje jednostavnosti i eko-stila. Dovoljno je da novogodišnji poklon spakujete u novine ili sivi papir i ukrasite grančicama i šišarkama. Lepo i originalno.

5. Buketi

Jednostavni i istovremeno originalni, buketi napravljeni od šišarki, vezani mašnom, ulepšaće vaš novogodišnji ambijent. Ako želite, možete dodati grančice jele i svetlucave detalje. Šišarke takođe možete kombinovati sa svežim cvetovima u beloj boji.

6. Ukrasi za jelku

Šišarke možete zavezati satenskom trakom ili jutom i koristiti ih kao novogodišnje ukrase. Šišarke vezane trakom takođe mogu poslužiti kao ukras za stolice ili ulazna vrata. Možete ih obojiti bilo kojom bojom, a posebno lepo izgledaju kada su obojene belom, crvenom, zlatnom ili srebrnom.

U galeriji pogledajte inspirativne primere.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group