Enterijer - Dekor

Neprevaziđena klasika u vidu crno-crvenog dekora za Noć Veštica

Crna i crvena boja predstavljaju ultimativnu gotičku kombinaciju.

Ove boje stvorene su samo za one najodvažnije i svakako kao dekor za Noć Veštica. One imaju neverovatnu moć unošenja drame u prostor i pretvaranje običnog ambijenta u iznavredan. Zahvaljujući njima možete istaći bilo koju temu koja vam se dopada, od klasične goth, preko glam, zombi, vaštičije teme pa sve do famozne priče o porodici Adams. Kako izvući najbolje iz ove šeme boja, pokazaćemo vam u redovima koji slede.

CRNO-CRVENI DEKOR ISPUNJEN ELEGANCIJOM I STILOM

Ako priređujete maskenbal za Noć Veštica ili glam gotsku zabavu, prvo što vam predlažemo da uradite jeste da na vratima vašeg doma okačite neki upečatljiv venac sa vaštičijom tematikom, crnim mašnama, perjem i paukovom mrežom. Zatim postavite stolove sa crvenim ružama na sredini u nekim gracioznim ili prozirnim vazama, i okružite ih crnim lobanjama. Komplet crnog posuđa kao i crvenih vinskih čaša upotpuniće set, kao i crni stolnjaci i crvene salvete za goste.

Sveće crvene boje u crnim svećnjacima su svakako neizostavan deo ove priče, a budući da osvetljenje treba da bude minimalno, svaki raspoloživ ugao može da vam posluži za njihovu postavku. Ne zaboravite na bundeve koje možete dekorisati po želji paletom crnih i crvenih tonova kojima ćete dodati i malo bele boje. Slepi miševi, pauci i druga mistična bića, kao i mnoštvo satena i čipke učiniće vaš dekor za Noć Veštica ove jeseni veličanstvenim. Za malo glama dodajte detalje u obliku srebra i zlata na stolu u vidu pribora za jelo.

HRANA I PIĆE

"Krvavo" posluženje je nešto što ne smete da zaboravite. Zastrašujući mafini od malina i kupina, ukrašeni paukovom mrežom, bočice sa "otrovima" i svakako puna čaša veštičije "krvi" i brojni drugi kokteli uveličaće vašu proslavu Noći Veštica. Ne izostavite "otrovne" jabuke, za autentičan utisak.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group