Enterijer - Dekor

LondonArt – moderne tapete koje su kreirali pravi umetnici

Italijanski proizvođač tapeta iz Milana kombinuje modernost, praktičnost, umetnost i stvara priču o vrhunskom konceptu enterijera.

Londonart je kolekcija savremenih tapeta koje spajaju dizajn, praktičnost i materijale. Karakteristika tapeta je to što se izrađuju prema meri, ulepšavaju prostor, prekrivaju nesavršenosti i atraktivnog su dizajna. Londonart pravi tapete po meri, delo autentičnih zanata, kako bi spojili potrebe prostora i svakodnevnog života.

U svojim tapetama kombinuju modu, grafičke elemente i elemente arhitekture; materijali, tkanine, estetika i dekor odgovaraju funkcionalnoj sposobnosti da istovremeno daju iznenađujuće, izuzetne i uravnotežene rezultate.

Tapete predstavljaju moderan element enterijera i podsećaju na umetnost dizajna kada je umesto nameštaja dekorativan zid bio ukras prostora. To je ujedno i dekorativni element koji se može smestiti u bilo koji kontekst u kojem ljudi žive i grade svoje odnose: kod kuće, na poslu ili gde god provode svoje vreme.

U Londonartu dizajne stvaraju umetnici, arhitekti, ilustratori, umetnici za tetoviranje i stilisti sa inspiracijom koji, s pažljivim idejama, stvaraju rešenja za svaki ukus. Možete birati između hiljada izuzetnih uzoraka štampanih na teksturiranim vinil pozadinama za suve prostore ili stakloplastike za kupatila (vlažne) zidne površine. Izrađuju se po želji kupca prema dimenziji u tri različite boje, a ostale boje može naručiti kupac.

Najlepše predloge pogledajte u galeriji fotografija.

M.L.

londonart.it

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group