Enterijer - Dekor

Kreativan način izlaganja fotografija na zidu

Sigurno u svom posedu imate mnoštvo dragih fotografija, od onih sa porodicom i prijateljima, pa sve do umetničkih iskaza, a danas vam predstavljamo kreativne predloge za izlaganje fotogafija na zidu.

Zidovi su postali sve primetnije površine u savremenim stanovima. A osim postavke lepih tapeta, farbanja u neke akcentne boje, izlaganje fotografija na njima postaje vrlo popularno. Samo jedan pogled na slike koje prikazuju neke vama drage uspomene i ljude, dovoljan je da vam popravi dan, izmami osmeh na licu i podari vam dodatnu energiju.

Najlakši način da istaknete fotografije na zidu je da ih jednostavno bez ramova prilepite washi trakama, stvarajući interesantan kolaž, koji može uz malo mašte biti istinsko remek delo koje će promeniti izgled vaše dnevne sobe. Takođe ako volite okvire, dovoljan vam je prazan ram, konopac i malene štipaljke koje će pridržavati fotografije. Možete po želji i svakoj slici dati neku šarenu podlogu od papira u boji, pre nego što je okačite na zid.

Gotovo sve što pronađete u svom okruženju može vam poslužiti za izradu vašeg galerijskog zida. Stari ramovi koje ćete prefarbati nekim akcentnim bojama, grana drveta koju ćete pričvrstiti na zid i dodati joj kanape na kojima vise fotografije, komad plute na koji ćete zakačiti slike uz pomoć sitnih iglica i sl. Takođe i polaroid fotografije su bezvremenska varijanta i vrlo su interesantne za izlaganje na zidu, a kako to možete izvesti pogledajte u našoj galeriji.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group