Enterijer - Dekor

Jesenji trendovi dizajna spavaćih soba

Svakih nekoliko meseci do nas dolete novi trendovi koji donose osveženje savremenim domovima.

Oni variraju u zavisnosti od godišnjih doba, a jesen je kao stvorena za promene u prostoru. Kao prelazni period jesen vam otvara nove mogućnosti pri dekoru enterijera, poput načina na koji se oblačite koji postaje smerniji i nežniji.

Ukoliko ste neko ko ne voli previše detalja u svom okruženju i ko prednost daje jednostavnosti, svideće vam se predlozi jesenjeg dizajna spavaćih soba koje smo za vas danas izdvojili. Čak i vrlo mala promena može mnogo toga lepog da donese prostoru u kom svakodnevno boravite. Takođe ukoliko ste već neko vreme u potrazi za novim stilom i osećate da je jesen kao stvorena za neke inovacije, na pravom ste mestu.

Istražujemo za vas danas trendove po pitanju oblikovanja prostora namenjenog za odmor i relaksaciju. Većina boja koja je prisutna u sobama koje vam danas predstavljamo dobro će vam poslužiti i tokom zimskih meseci. Od vrlo smelih tonova do esencija koje unose dodir nežnosti i topline u prostor.

KLASIČNA NIJANSA SA MODERNIM ZAOKRETOM

Klasične boje su hit s razlogom. U tom pogledu narandžasta boja deluje tako prirodno kada jesen nastupi jer povezuje vaš enterijer sa spoljašnjim svetom. Poput plave boje leti ili zelene u proleće, narandžasta je boja koja najbolje opisuje jesen. Ove jeseni predlažemo vam da isprobate narandžaste tonove koji se sporadično pojavljuju u neutralnoj spavaćoj sobi, umesto klasike u vidu akcentnog narandžastog zida. Sofisticirani detalji sa skromnom pozadinom osvežiće vašu spavaću sobu na predivan način.

OPUŠTAJUĆA SKANDINAVSKA TEMA

Skandinavski stil ne bledi s dolaskom jeseni. Može se reći da ljubav prema ovoj nenametljivoj jednostavnosti i funkcinalnosti zapravo raste kako dolaze hladniji dani. Skandinavski stil dopušta obilju svetlosti da ulazi u prostor a to je ono što je važno u sve kraćim danima koji su pred nama. Umesto uobičajenih spavaćih soba u beloj i sivoj boji, unesite malo jesenjeg ukusa u vidu pastelnih plavih i tonova breskve, kao i zemljanih nijansi.

Ž.J.

Izvor: Decoist

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group