Enterijer - Dekor

Jednostavne DIY dekoracije od drvenih perli za svaki dom

Da li pri ruci imate drvene perle od ogrlice koja se pokidala?

Ako je odgovor DA, spremili smo za Vas danas zanimljive DIY projekte, koji ne zahtevaju neke posebne veštine. Od drvenih perlica, različitih veličina možete da napravite mnoštvo zanimljivih stvari i dekoracija za svoj dom. Od podmetača za čaše, preko okvira za ogledala pa sve do volana koji mogu krasiti vaš luster. Drvene perle vam daju neverovatnu slobodu. Možete ih ostaviti u njihovoj neutralnoj boji ili ih prefarbati po želji.

 

LUSTERI I LAMPE

Luster ukrašen drvenim perlama je vrlo privlačan detalj koji može ulepšati vaš životni prostor. Ovakvi lusteri sa lakoćom mogu pronaći svoje mesto u enterijerima boho, rustičnog pa čak i glam stila. Njihova izrada je vrlo jednostavna i brza. Potrebno je samo da odaberete dizajn koji vam se dopada, uzmete kanap ili najlon i nanižete perle duž njih. Ako volite elegantnije prikaze lustera u svom domu, kombinujte perle različitih veličina.

PODMETAČI ZA ČAŠE

Vrlo zanimljivi podmetači za čaše mogu da nastanu ako iskombinujete drvene perle sa kanapom neonskih boja. Veličinu podmetača možete sami da odredite, kao i šablon po kom ćete spajati perle. Rese na ivicama mogu doprineti tome da se ovi podmetači ističu u prostoru. Čak i perle koje nisu isključivo okruglog oblika, mogu da vam posluže za kreiranje vrlo zanimljivih podmetača.

OGLEDALA

Ako vam se vaše ogledalo čini suviše jednostavnim, mogli biste da mu podarite novi izgled jednostavnim dodatkom u obliku perli. Nanizane na kanapu i postavljene u vidu okvira ogledala, ove perle u kombinaciji sa resama doneće boho osećaj vašem domu.

Potražite u našoj galeriji još mnoštvo zanimljivih DIY projekata sa perlama.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group