Enterijer - Dekor

Inspirativni tamni dekori spavaćih soba

Sa dolaskom jeseni paleta boja za uređenje enterijera postaje tamnija, ćudljivija.

Svetle nijanse ostale su negde na rubu jeseni, i dok ne zavlada snežna belina, ono što jesenje dane činu ugodnijim su tamni tonovi. Bilo da ste ljubitelj tamnijih tonova, ili ste voljni da istražite tu oblast, danas vam sa zadovoljstvom predstavljamo dekor spavaćih soba u tamnijim nijansama. Sofisticirane, elegantne i vrlo privlačne, fasciniraće vas svojim stilom i neverovatnim šarmom.

STILOVI I BOJE

Kako bi svoju spavaću sobu oplemenili tamnijim tonovima, možete poći od stila koji vas inspiriše. Ćudljive boje su klasika koja se savršeno uklapa u moderne, minimalističke, savremene, rustične i mnoge druge stilove. Kada kažemo tamniji prostori, ne mislimo isključivo na prisustvo crne boje, već i maslinasto zelenih tonova, mornarsko plavih, ljubičastih i svakako grafitno sivih i bordo nijansi. Kako bi u dati prostor uneli malo svetlosti, možete iskoristiti i neke svetlije boje ali u štedljivom obliku. Metalne nijanse poput zlata, bakra i srebra su zapravo odličan izbor za osveženje vaše ćudljive spavaće sobe.

DEKOR

Kada je reč o uređenju vaše spavaće sobe, treba da se odlučite za nameštaj koji će biti prisutan u sobi pored kreveta, kako biste zapravo mogli da joj date finalni utisak. Noćni stolovi, klupe kraj kreveta, kao i ormarići mogu vam poslužiti za prikaz umetničkih dela i zelenila. Takođe bogate draperije, tepisi i prekrivači za krevet su poželjni u ovakvoj priči. Ne propustite priliku i da u svoju ćudljivu spavaću sobu unesete i neki zanimljiv kristalni luster ili lampu, koja će joj podariti rafiniran utisak.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group