Ideje za letnju dekoraciju inspirisane Pinterestom

Kako temperature rastu, sunce prži, a šetnja plažom zbog ronjenja i sunčanje izgleda kao put u raj, tako i naše letnje raspoloženje napreduje.

Imajte na umu da postoji prekidač koji uključuje letnje raspoloženje u vašem domu - doslovno i figurativno, kako god želite. Mislimo na to da naše letnje raspoloženje započinje u našem domu, a zatim izlazi napolje. To znači da se teške i tople tkanine zamenjuju laganim prekrivačima, jastučnicama i čaršafima. Tamni ukrasi idu u potkrovlje, ormar ili ostavu. Dekorativni elementi sa letnjim otiscima, ukrasi sa školjkama, tirkizne vaze i pletene korpe zauzimaju mesto koje njima odgovara.

„Teške“, tamne zavese spakovane su za sledeću zimu, a njihovo mesto zauzimaju lagane i prozračne koje dozvoljavaju vazduhu da cirkuliše i puštaju sunčeve zrake u naš dom.

Sa malim promenama u dekoraciji, uspećete da vaš dom pretvorite u oazu za uživanje tokom letnjih dana. A ko je najbolji savetnik kada želite da napravite takve promene? Naravno, omiljeni Pinterest: Izvor beskrajne inspiracije. Sajt koji je zamenio časopise o dekoraciji i uvek je lako rešenje kada želite da dobijete inspiraciju i ideje za uređenje svog doma. I leto nije izuzetak.

Potražili smo nekoliko predloga i predstavljamo vam ih u galeriji fotografija.

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group