H&M Home x Pantone: eksplozija boja za prolećni enterijer

Više slika

Više slika

Kada je u pitanju uređenje naših domova nameštajem i aksesoarima, postoje dve vrste ljudi: minimalisti koji cene monohromatsku i maksimalisti koji vole "šarenu" estetiku.

Takođe može postojati neka vrsta ukrštanja između njih dvoje. Ukoliko volite da vaše okruženje bude vibrantno, nova saradnja između H&M Home i Pantone definitivno će vam se dopasti. Saradnja brenda H&M Home i Pantone premijerno je prikazana 25. aprila. Kolekcija se fokusira na serviranje i čuvanje hrane i u bogatoj ponudi možete pronaći činije, podmetače, tanjire, poslužavnike, mirisne sveće i vaze, a sve je u jarkim bojama.

Linija nudi dve palete, Zesty & Fresh i Spicy & Sweet, poigravajući se idejom arome, ukusa i nijansi. U slučaju Zesty & Fresh postoje dve verzije boja - 032 C i 1575 C. Narandžasta izaziva emocije i strast, dok je crvena simbol ljubavi i emocija. U međuvremenu, kolekcija Zesty & Fresh ima osvežavajuću atmosferu, sa svežim limetom koji donosi ravnotežu, radost i spokoj, dok jarko žuta više donosi radost i sreću, ali takođe poboljšava komunikaciju i mudrost, prema stručnjacima za boje.

„Vitalnost boje je fundamentalna za njen uticaj na naše emocije, čula i lakoću sa kojom transformiše naše životne prostore samo jednim dodirom boje.

Nova kolekcija H&M HOME & PANTONE nastavlja da se poigrava ovim konceptima, ali ovaj put se vrti oko kuhinjskog stola. U ovom drugom izdanju istražili smo odnos između hrane, ukusa i boje. Možda više volite svežinu zelene i žute, ili samo želite da je pomešate dodavanjem crvene i narandžaste“, kaže Evelina Soderberg šef dizajna i kreativnosti u H&M HOME.

Kolekcija obuhvata male i velike kvadratne tanjire, u kojima možete slobodno kombinovati žutu i ​​svetlo zelenu ili narandžastu i crvenu. Nastavljajući temu dostupne su činije za serviranje u dve veličine, kao i manji dekorativni elementi poput podmetača, tegli i vaza.

Još jedan važan element kolekcije su mirisne sveće u živim nijansama, u mirisnim kompozicijama kao što su Mandarin Gelato, Pink Grapefruit, Lemon Verde i Green Basil.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group