Enterijer - Dekor

Glamurozni božićni dekor za vaš dom

Postoji mnoštvo načina na koje možete dekorisati vaš dom povodom božićnih i novogodišnjih praznika.

Najveći broj ljudi se okreće rustičnom, seoskom, nordijskom i tradicionalnom dekoru, jer on deluje najtoplije. S druge strane ponekad je u celu priču poželjno uneti dašak glamura. Kada je reč o glam dekoru, fokus je na blještavosti, senzualnim bojama i sjaju na svakom koraku. Ako ste spremni da ovu Novu Godinu dočekate u malo drugačijem okruženju, pokazaćemo vam kako da svom domu poklonite glamurozan odsjaj.

BOJE I STILOVI

Osnovni pravac kom se teži biće glam, ali ga svakako možete predstaviti u modernom, vintage pa čak i vrlo elegantnom stilu. Prvo što treba da odaberete je šema boja, pri čemu su najpopularnije ružičasta i bela, kao i zlatna, bela i ružičasta, ali i zelena i ružičasta sa dodiroma crvene boje. Shvatili ste već da je ružičasta neizostavni deo glam božićnog dekora. Ako je intenzivna ružičasta jednostavno previše za vas, potražite ovu boju u njenoj pastelnoj varijanti. U tom je pogledu možete kombinovati sa nežnim plavim i belim tonovima.

DEKOR

Dekoraciju svog doma u glam stilu možete da započnete od svoje božićne jelke. Ukrasite je perlicama, biserima, satenskim trakama, kuglama i lampicama u odabranoj šemi boja. Sjajni metalni dodiri su takođe dobrodošli u celoj priči jer naglašavaju glam dekor. Pored jelke, možete na isti način da ukrasite i vaš trpezarijski sto, ulaz u kuću ili trem. Napravite glam vence za vrata i prozor, sjajne girlande koje će ulepšati prostor oko vašeg kamina i još mnogo toga. Šljokice, kristali i dijamanti doprineće glam efektu.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group