Enterijer - Dekor

Drvo masline - novi način da dekorišete dom

U svakom domu određene biljke stvaraju prijatnu atmosferu i što ih ima više, prostor izgleda lepše.

U stvari, naučno je dokazano da biljke pomažu da se opustite i inspirišu da budete kreativni, a čiste i vazduh. Biljka koja je osvojila ljude svojom lepotom i koja se iz mediteranskih vrtova preselila u domove je drvo masline.

Da li ste znali da drvo masline može da raste u saksiji? Sigurno većina ljudi misli da ova biljka ne uspeva u domu, ali vredi pokušati. Zasadite drvo masline i u svoju kuću donesite malo italijanskog šarma. Možete izabrati male ili velike biljke, u zavisnosti od toga da li želite da ispunite veći ili manji prostor u svom domu.

Masline koje viđamo u enterijerima su patuljaste verzije drva masline koje najčešće potiču iz Italije, Španije ili Grčke, a smeštene su u raznovrsne rustične saksije koje se vrlo lako uklapaju u svaki enterijer.

Drvo masline se lako održava, dobro podnose suvo tlo i nije osetljivo, pa je zato i izvrstan izbor biljke za dom.

Zasadite i vi drvo masline koje će vas svojim zagasito zelenim listovima asocirati na sunce, more, Italiju, plaže, morske obale i sanjarenje.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group