Donesite plažu u svoj dom zidnim tapetama

Više slika

Više slika

Pesak između prstiju, miris slanog vazduha i topli vetar koji miluje vaše telo... Ko ne bi želeo da provede svaki dan u godini pored mora? 

Pa, možda nećete moći da priuštite sunce i more sebi tokom cele godine, ali uz pomoć modernih tapeta sa najlepšim plažama možete sebi pružiti pogled na raj. Bilo da se radi o vašoj spavaćoj sobi, kancelariji ili čak vašem kupatilu, na raspolaganju je hiljade različitih tapeta koje su inspirisane najlepšim letnjim pejzažima i plažama.

Na trenutak možete odlutati i osetiti potpuni zen gledajući u beli pesak, kristalno plavu vodu koja se neprimetno susreće sa žutim i narandžastim nijansama sunca ili mesečinu iznad mora. Slikovite tapete za vaš dom sa motivima plaže sigurno će zadovoljiti putnika unutar vas.

Mnoge kompanije predstavljaju najrazličitije dizajne. Pažnja prema detaljima učiniće da se osećate kao da stvarno stojite na ivici raja ili sedite na svom privatnom ostrvu, samo bez palmi i stalnog sunca, naravno!

Možete pregledati našu galeriju fotografija kako biste pronašli savršene tapete za vaš dom.

M.L.

foto:muralswallpaper.com

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group