8 Instagram naloga koje treba pratiti ako ste ljubitelj sobnih biljaka

Nekoliko puta smo govorili o neverovatnoj sposobnosti biljaka da ožive i ulepšaju prostor, jednostavno svojim postojanjem. One ne služe samo kao ukrasi, već približavaju prirodu vašem domu.

Osim gore navedenog, naravno, sobne biljke imaju i izuzetnu sposobnost prilagođavanja poput kameleona svim stilovima dekoracije, kojima daju jasniji i intenzivniji identitet. Bez obzira da li govorimo o boho, rustičnoj, klasičnoj, modernoj ili retro dekoraciji u vašem domu, biljke su taj poseban „dekor“ koji će doneti razliku.

Bilo da ste stručnjak za sobne biljke, ili preduzimate prve korake i želite da vas inspirišu, Instagram nalozi koje možete videti u galeriji, a koji su specijalizovani za sobne biljke ubediće vas da već sutra odete u kupovinu. Od sukulenata do kaktusa ovi profili ne samo da predlažu koje biljke treba kupiti, već vam pokazuju i gde ih tačno postaviti kako bi poboljšali njihovu lepotu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group