30 ideja da iskoristite drvo i ukrasite svoj dom

Zima je vreme kada drva stižu u naš dom, zato odaberite najlepša stabla i iskoristite ih na dekorativan način.

Ukrašavanje drvetom je veoma često u svakoj kući jer pruža jedinstven i prirodan osećaj, ali umesto kupovine dekorativnih predmeta od drveta zašto ne iskoristiti stabla drveća ili panjeve koje možemo naći u okolini za naše kreacije?

Obratite pažnju na ideje koje vam donosimo. Dekoracije zavise od vrste drveta. Bez obzira da li odaberete hrast, bukvu ili drvo trešnje imaćete u svom domu jedinstven komad nameštaja ili dekora. Ispostavilo se da ostaci prirode mogu da se kreativno transformišu u neverovatne dodatke izvan ili čak unutar kuće. Od nameštaja do dekorativnih komada, mogućnosti svakim danom idu dalje i dalje, zahvaljujući kreativnim ljudima.

Od panjeva ili stabla možete da napravite sto za kupatilo ili bilo koji deo kuće, stočić za dnevnu sobu, mesto za parkiranje vašeg bicikla, kuhinjsko ostvo, baštenske leje, stolice, stazu u bašti i još mnogo toga.

Ako želite neke dobre ideje za dodavanje rustičnog stila u vašem domu, pogledajte naše predloge.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group