Problem sa širokim bokovima - Zašto ne možete da ih smanjite

Želite da smanjite širinu bokova, ali vam nikako ne ide?

Nemojte odustajati od vežbi i zdravog načina ishrane, iako duže vreme ne možete da postignete željeni izgled. To se možda dešava jer uporno ponavljate ove greške:

1. Radite pogrešne vežbe

Realno gledano - vi vašu građu ne možete promeniti jer je vaše telo jednostavno takvo. Međutim, možete ga poboljšati uz pomoć pravih vežbi. U slučaju da radite pogrešne tipove vežbi, logično je da nećete videti rezultat, barem ne za kratko vreme.

Najbolja vežba koja smanjuje bokove i uklanja celulit jesu iskoraci i to u svim varijacijama.

2. Zapostavili ste ostale mišiće

Ovo se posebno odnosi na mišiće nogu. Za lepši izgled bokova je bitno da pokrenete i vežbate sve mišiće, a naročito za unutrašnju stranu butina i kolena. Nemojte se samo usresrediti na trčanje ili vožnju biciklom - radite što raznovrsnije vežbe, koje uključuje sve grupe mišića na nogama.

3. Izbegavate veći otpor

Ovo ne važi samo za bokove, već za sve mišiće. Ako želite da postignete dobre rezultate, morate stalno pomerati granice. Čim vam neke vežbe postanu lake, povećavajte broj i njihovu težinu. Opterećenje je najbolje za definiciju mišića.

4. Imate nerealne ciljeve

Bokovi se neće smanjiti za tako brz vremenski period. Morate uložiti mnogo truda i strpljenja, a rezultati će svakako doći.

5. Ne radite kardio vežbe

Kardio vežbe ne samo da su dobre za definisanje bokova i njihovo “stanjivanje” već su dobre za celo telo. Vožnja bicikla, penjanje uz stepenice i ostale vežbe su ono što vam najviše treba za ostvarenje cilja.

6. Nemate pravilnu ishranu

Ishrana je najbitnija za bilo koju promenu. To morate odmah promeniti i dovesti vaš životni stil u red.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group