Očistite svoja pluća za samo tri dana!

Pušenje je veliki problem u našem društvu i pored toga što utiče na pluća pušača, isto tako može uticati na nepušače.

Iako su pušači najugroženija grupa, ovaj recept je namenjen svima i očistiće pluća od toksina, uključujući i nikotin i katran, za samo tri dana.

Važno je zapamtiti da se ne konzumiraju mlečni proizvodo dva dana pre nego što počnete da koristite ove tehnike za čišćenje pluća, jer mogu usporiti proces detoksikacije.

Uveče, pre vašeg prvog dana detoksikacije pluća, popijte šolju omiljenog biljnog čaja pre odlaska na spavanje.

Iscedite sok od dva limuna u 3dl vode i popijte ujutro, pre nego što doručkujete.

Tokom dana, popije 3dl soka od ananasa ili od grejpfruta (šta god vam je draže). Mineralnu vodu možete koristiti za poboljšanje ukusa. Ananas i grejpfrut su bogati antioksidantima koji će vam pomoći da očistite svoja pluća.

Pijte 3dl sveže isceđenog soka od šargarepe između doručka i ručka. Šargarepa utiče na alkalizaciju krvi koja takođe podstiče detoksikaciju.

Tokom ručka, popijte 4dl soka koji je bogat kalijumom. Namirnice koje sadrže kalijum su repa, peršun, paradajz, smokva, badem, itd.

Popijte 4dl soka od brusnice pre odlaska na spavanje. Brusnica će pomoći vašem telu da se nosi sa bakterijama u plućima.

Trebalo bi da provedete 20 minuta svaki dan u toploj kupki tokom perioda detoksikacije, jer će znojenje pomoći vašem telu da se oslobodi od toksina kroz vašu kožu.

Eukaliptus ulje može takođe biti od pomoći. Zagrejte malo vode u loncu i dodajte 5-10 kapi eteričnog ulja eukaliptusa. Zatim postavite glavu nad posudom i pokrijte se peškirom. Udišite paru dok se voda ne ohladi.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group