Mango puter za zdravlje vaše kose

Mango je jedna od omiljenih letnjih poslastica svih onih koji vole osvežavajuće kupove ili smoothie, kada su napolju temperature zaista visoke.

Međutim da li ste znali da se njegove benefiti ne završavaju samo u vidu promocije vašeg opšteg zdravlja? Mango je izvanredno rešenje za negu i zdravlje kose. Od njega se pravi bogat hidratantni puter koji kosu čini mekom, glatkom i eliminiše pojavu rascvetalih krajeva. Masa nerafinisnog organskog putera od manga je lagane teksture i nosi sa sobom niz prednost, koje vam danas otkrivamo.

Mango puter se pravi od ulja manga, masne supstance koja se nalazi u semenkama ploda. Ovo ulje se dobija pomoću metode hladnog presovanja i putem prečišćavanja parom kako bi se dobila puterasta struktura. Puter ima blag miris i nemasnu strukturu. Puter od manga je prepun vitamina C, A i E i ima izuzetno snažna antioksidativna svojstva. Njegova niska tačka topljenja čini da lagano klizi preko pramenova kose i daje vlasima glatkoću i sjaj.

PREDNOSTI PUTERA OD MANGA:

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group