Kako upotreba seksualnih igračaka utiče na zdravlje žena

Postoji bezbroj seksi igračka i dokazano je da one pomažu ženama da dostignu orgazam.

Pored toga, ponekad je mnogo lakše pokrenuti uređaj nego pronaći seksualno odgovarajućeg partnera. Ali, čak i ako ste u ozbiljnoj vezi, ovo nije razlog da odustanete od mogućnosti da dobijete dodatno zadovoljstvo od vibratora. Štaviše, upotreba takvih uređaja može biti korisna za zdravlje žena.

Vibratori pomažu u održavanju zdravlja karličnog dna

Ispostavlja se da se kod žena koje redovno koriste vibrator stanje karličnog dna vremenom poboljšava.

S obzirom da se u ovoj oblasti nalazi vagina, upotreba seksualnih igračaka pomaže u treniranju intimnih mišića i, kao rezultat, izbegavanju problema sa spuštanjem genitalija i urinarne inkontinencije.

Seks igračke poboljšavaju emocionalnu pozadinu

Masaža sa stimulatorima klitorisa i vibratorima pomaže u oslobađanju psiho-emocionalne napetosti. Do ovog zaključka su u svom istraživanju došli stručnjaci iz Holandije. Napominju da je masaža intimnih mesta korisna za telo kao i klasična masaža. Nakon orgazma, raspoloženje žene se podiže i vraća se mentalni sklad.

Upotreba intimnih igračaka pomaže ženama sa seksualnim poremećajima

Dehvid Goldmajer, doktor medicine i konsultant za seksualnu disfunkciju, veruje da seksualni uređaji mogu pomoći devojkama koje imaju seksualne probleme da povećaju svoj libido. To je u velikoj meri zbog činjenice da upotreba visokokvalitetnih i odgovarajućih dodataka garantuje orgazam. A upravo njegovo odsustvo često postaje razlog da se nivo seksualne želje žene smanjuje.

Za one kojima je tokom seksualnog odnosa teško da dođu do orgazma, preporučujemo da pobliže pogledaju vakuum stimulator klitorisa. Zahvaljujući činjenici da vrši lagani pritisak, pojačava se cirkulacija što dovodi do maksimalnog uzbuđenja i garantuje živopisan orgazam.

Upotreba vibratora smanjuje bol u genitalnoj oblasti

Bol u ženskim genitalnim organima može se pojaviti iz različitih razloga. Na primer, zbog zapaljenskih procesa, vaginizma ili početka menstruacije. U drugom slučaju, upotreba seksualnih igračaka može pomoći da se rešite bolova u genitalnoj oblasti.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group