Vežbe joge za borbu sa prevremenim starenjem

Prevremeno starenje je zaista traumatično.

Opuštane koža, proseda kosa i bore koje ne laskaju vašem licu čine da se osećate nezadovoljno i da je vaše samopouzdanje na minimumu. Borba da izgledate u skladu sa svojim godinama utoliko se čini teža kada nastupi neprijatna tišina jer je neko iz okruženja prokomentarisao da izgledate starije nego što zapravo jeste. Ako ste isprobali razne kreme za podmlađivanje lica i niste bili zadovoljni rezultatima, vreme je da vratite sat unazad uz vrlo jednostavne i učinkovite joga asane koji se bore sa prevremenim starenjem.

ALI KAO PRVO – KAKO JOGA POMAŽE KOD PREVREMENOG STARENJA?

Činjenica je da živimo u svetu punom zagađenja i štetnih činioca poput sunčevih zraka. Povrh toga naš način života i rada, vezao nas je za stolicu 8h dnevno, a u velikoj meri lošem stanju našeg organizma doprinosi i činjenica da se neredovno i nepravilno hranimo. Vaše telo neminovno trpi, bili vi toga svesni ili ne, i prevremeno starenje je sasvim logičan proces. Joga nam s druge strane nudi mogućnost da povratimo balans u svom životu. Ona poboljšavu cirkulaciju krvi u organizmu, čini telo fleksibilnijim i jačim. Ono što treba da imate na umu jeste da je svako oštećenje lako a svaka popravka teška. Iako je starenje proces koji se ne može zaustaviti, joga vam može pomoći da ga usporite.

« 1 2 3 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group