U Beogradu je otvoren FIT HUB Health & Fitness Concept

Više slika

Više slika

Ukoliko želite da unapredite svoje zdravlje, izgled i snagu, obradovaće vas vest da je nedavno otvorena Health&Fitness oaza u Beogradu, u kojoj ćete pronaći motiv, energiju i stručnu podršku, sa kojom sigurno stižete do svog cilja…

Koliko puta ste poželeli da se posvetite sebi i zdravom načinu života? Da eliminišete loše navike, kojih se veoma teško odričete? Naravno, nije dovoljna samo vaša dobra volja i želja za napretkom, veoma je bitan oslonac i podrška pravih ljudi, koji će vam pružiti ruku i držati vas čvrsto da ne padnete.

Ne dozvolite da prođe još jedan ponedeljak, pokrenite se odmah i sad! Zamislite promenu na bolje, jer kada počnete da menjate sebe, drugačijim očima ćete gledati na okolinu, promenićete i svet oko vas! Budite odlučni, borbeni i strastveni. Budite promena koju želite da vidite!

Sigurni smo da imate potencijala i da ste stvoreni za velike stvari. Ukoliko ste nezadovoljni svojom telesnom težinom i svojom kondicijom, ne čekajte mesecima da se aktivirate i da promenite režim ishrane. Ne krivite sebe i ne pronalazite izgovore, već se na vreme suočite sa sobom i pronađite tim koji će vam pomoći da svoje telo dovedete do savršenstva i da vratite veru u sebe.

I možda ne morate da težite savršenstvu, ali težite svakodnevnom napretku. Motivacija je samo onaj prvi impuls koji vas pokreće. Sve ostalo je stvar zdravih navika, a zdrave navike se stiču na zdravim mestima, sa pravim ljudima, koji su već prošli kroz ono kroz šta vi sada prolazite. I baš zato što znaju da je za uspeh najvažnija doslednost, kreirali su pravo mesto za sve vas koji želite da u svoj život uvedete fitnes rutinu i da formirate zdrave navike - FIT HUB Health & Fitness Concept.

Naravno, napredak se postiže samo upornom vežbom i zavisi od karaktera i stanja organizma svakog pojedinca. Zato FIT HUB ne očekuje da se ti prilagodiš nametnutnim standardima, naprotiv, nastoji da ti sam postavljaš svoje standarde. Ne moraš da radiš sve što drugi rade, a tvoja fitnes rutina ne mora da izgleda kao naslovna strana Instagrama. Ne moraš da pristaješ na šablone, jer u ovoj fitness oazi doživećeš nešto potpuno drugačije i unikatno.

Možda ne može da ti se obeća da neće biti znoja, ali ono što ti FIT HUB garantuje jeste da ćeš unaprediti svoje zdravlje, oporaviti svoje telo i potpuno promeniti sve te loše navike koje si godinama vredno stvarao. Ni brzo, ni polako, već onim tempom koji tebi odgovara, uz poštovanje tvojih želja, mogućnosti i potreba. Na početku će se uraditi testiranje i u dogovoru sa tobom će se osmisliti strategija koja će ti doneti rezultate o kojima sanjaš. FIT HUB će ti omogućiti da vežbaš maksimalno bezbedno, uz stručan nadzor i savete koji će ti olakšati život, u pravom smislu te reči. Bilo da se oporavljaš od neke povrede, ili si samo zainteresovan za bolji izgled svoga tela – FIT HUB tim ti obezbeđuje personalizovan pristup treninzima, kao i plan ishrane izrađen od strane sertifikovanog nutricioniste, sa kojim su dobri i brzi rezultati zagarantovani.

FIT HUB poštuje vaše vreme, i u skladu sa tim su obezbedili FitHub aplikaciju, koja vam nudi sve potrebne informacije vezane za program treninga ili odabrani režim ishrane, uz lako i brzo zakazivanje/otkazivanje do 2h pre termina. Za vas je obezbeđen i slobodan parking u samoj blizini trening centra. Možda ćete ipak povremeno prepešačiti pedesetak metara, ali, svaki metar se računa!

Samo oni, koji su dovoljno hrabri da pomisle kako mogu promeniti svet, su oni koji to zapravo i čine, a FIT HUB u svom timu želi i čeka upravo te neustrašive. Pridružite se i postanite promena koju želite da vidite!

FIT HUB se nalazi u ulici Gandijeva 133a, u Beogradu, a možete zakazati konsultacije ili svoj prvi trening na:
+381640373648 ili e-mail: info@fithubconcept.rs

Više informacija možete pronaći na >>> FIT HUB CONCEPT

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group