Zdravlje & Fitnes - Fitness

Fantastične vežbe za zatezanje tela za koje vam ne treba oprema

Ako ste ovog leta rešili da dovedete svoje telo u top formu, tu smo da vam pritom malo pomognemo.

Istina, vežbanje u fitnes centru ili teretani ima svojih prednosti, ali kada temperatura tokom narednih dana dostigne svoj maksimum, izlazak iz kuće se ciljem odlaska u teretanu biće ravan nemogućoj misiji. Ako ipak odaberete ostanak kod kuće, nameće se pitanje opreme za vežbanje, koju većina nas ne poseduje.

Fokusiraćemo se s toga danas na vežbe za koje vam ne treba dodatna oprema i koje kad poželite možete izvoditi u kućnim uslovima. Za vrlo kratko vreme, ako ste posvećeni vežbanju primetićete značajne rezultate, zategnutije mišiće i lepo oblikovano telo. Sve što treba da imate na umu jeste da niko od vas, ako ste apsolutni početnik, ne očekuje da odjednom izvedete sve vežbe i to u punom intenzitetu.

Bonus savet profesionalnih trenera: sve što vam predstavlja izazov, poput čučnja npr naziva se "složenim pokretom", a on kao takav vam daje veće šanse da brže izgradite mišiće, jer ciljano aktivira više grupa mišića.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group