3 pokreta za telo bez celulita!

98% žena se bori sa celulitom na stomaku i butinama.

Grudvice nalik kori pomorndže ne izgledaju atraktivno, a mnoge studije tvrde da je pojava celulita prouzrokovana lošom cirkulacijom. Postoji način da se otarasite celulita i poboljšate cirkulaciju.

Sve što vam je potrebno je foam roller - penasti valjak. Penasti valjak utiče na istezanje mišićne fascije i uklanjanje žarišnih tačaka (čvorova) što omogućava bolju cirkulaciju krvi kroz telo, i brži oporavak mišića nakon treninga.

Penasti valjak vam pomaže da poboljšate cirkulaciju, snabdete kiseonikom krv i oslobodite se celulita.

Isprobajte ova 3 poteza koji će vam pomoći da se rešite celulita:

Hip-roll

Ova vežba će vam pomoći da se rešite celulita sa oblasti kukova. Lezite na desnoj strani i postavite sunđerasti valjak ispod desnog kuka, zadržavajući vašu desna nogu ispravljenom. Savijte levo koleno i stavite levu nogu na terenu za podršku. Ispravite desnu ruku i počnite sa podizanjem svog torza. Ponovite ovu vežbu 10 puta, a zatim uradite vežbu levom nogom.

Rešite se celulita sa zadnjice

Ova vežba će vam pomoći da smanjite debljinu vaše zadnjice. Sedite na penasti valjak, stavite dlanove iza tela za ravnotežu i pete na pod. Okrenite kolena na desnoj strani, a zatim se krećite kukovima i kolenima prema levo. Potrebno je 8-10 ponavljanja. Pored ovih vežbi, preporučujemo da koristite tretmane sa kokosovim uljem da se rešite celulita. Takođe, veoma je važno da imate zdravu ishranu, pravilnu hidrataciju tela i redovno vežbate.

Masiranje butina

Ova vežba će ublažiti naslage u gornjim oblastima na nogama. Sedite na pod, podignite zadnjicu i postavite sunđerasti valjak iza gornjeg dela butina. Stavite ruke na podu kao podršku. Podignite svoje telo. Počnite da gurate svoje telo gore i dole tako da se valjak kreće na butinama. Ponovite 10 puta.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group