Porodica - Venčanje

Zadivljujuća ponoćno plava boja na savremenom venčanju

Kada razmišljamo o prolećnim i letnjim venčanjima, u mislima su nam obično neke svetle i pastelne boje.

Međutim postoji jedna boja koja može da vam posluži za sve sezone prilikom organizacije venčanja. Ona u sebi nosi dodir glamura, elegancije i skriva milione zvezda u svom naručju. Reč je o ponoćno plavoj boji koja deluje vrlo sofisticirano i smelo. Mnogi dizajneri su fascinirani ovom bojom i vrlo je rado koriste pri svim segmentima dekora venčanja. Ona predstavlja savršenu alternativu esencijalnim venčanjima u tamno ljubičastoj boji, a osim toga vrlo se lako kombinuje sa širim spektrom drugih tonova.

ODEVNE KOMBINACIJE I AKSESOARI ZA VENČANJE

Ponoćno plava boja je ona sa kojom se možete poigrati na različite načine prilikom kreiranja vašeg savršenog svadbenog autfita. Ako ste dovoljno odvažna nevesta možete potražiti venčanicu u ovom koloru i zaista zaseniti sve oko sebe. Detalje na njoj kao i kroj možete prilagoditi svom stilu kao i temi na venčanju. Takođe i vaš mladoženja može izgledati vrlo elegantno u odelu ponoćno plave boje. Haljine za deveruše u ovom tonu izgledaće vrlo privlačno i šik, a detalji poput cipela, sandala, šminke i noktiju u boji koja opisuje nadublju noć dodaće poseban šarm celom događaju.

SVADBENI DEKOR

Ponoćno plava boja može vam poslužiti za stvaranje inspirativne dekoracije za vaše venčanje koja podseća na nebo puno zvezda. Ovu boju možete kombinovati sa belim, krem, sivim i metalnim nijansama, kao i sa ljubičastim, koralnim, crnim i mnogim drugim bojama. Po vašem izboru možete potražiti ponoćno plave stolnjake, sveće, escajg, tanjire i pozivnice za venčanja.

SVADBENE TORTE

A na samom kraju ali ne i najmanje važne tu su svakako svadbene torte i druge poslastice čiji je cilj da zaslade vaš poseban dan. Svadbena torta u ponoćno plavoj boji je svakako nešto što se ne viđa svaki dan, i što će sigurno vašim zvanicama ostati u sećanju.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

Foto: Pinerest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group