Vesele šarene meksičke torte za venčanje iz vaših snova

Sve češće tradicionalna venčanja postaju zamenjena onima koja iza sebe imaju neku zanimljivu temu ili stil.

Bili ste sigurno i sami na brojnim venčanjima kojima vlada minimalistički stil ili boho, naročito u proteklih nekoliko godina. Međutim jedna tema je uvek aktuelna nevezano za trenutne trendove. Reč o meksičkom stilu koji svojim smelim bojama i uzorcima čini da venčanje bude jednostavno nezaboravno. Ako ste oduvek maštali o tome da vaše venčanje bude jedinstveno, možda baš meksička tema može da vam posluži kao inspiracija. Našu današnju priču posvećujemo najlepšim svadbenim tortama ovog stila.

TRADICIONALNE MEKSIČKE SVADBENE TORTE

Po nekom nepisanom pravilu tradicionalne meksičke torte su opisane belim kremom sa istaknutim šarenim cvetnim i botaničkim uzorcima na sebi. One mogu biti ručno oslikane ili uz pomoć šablona. Po vašoj želji ovakva torta može biti prekrivena svežim cvećem, zelenilom ili detaljima nastalim od šećera. Takođe na samom vrhu torte mogu se naći zanimljive figure ili natpisi. Kada su boje u pitanju možete posegnuti za čitavim spektrom boja od jarko žutih, preko narandžastih, pa sve do crvenih, zelenih i plavih. Što šarenije to bolje!

SMELE SVADBENE MEKSIČKE TORTE

Ako želite da vaša svadbena torta bude inspirisana Meksikom, ali ne želite da bude tradicionalna, uvek se možete opredeliti za smele torte, sa neobičnim šarama upečatljivog kolora. Pored cvetnih dekoracija na ovim tortama mogu biti istaknute ptice i druge životinje, kao i različiti šabloni koji asociraju na Meksiko.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group