Porodica - Venčanje

Venčanje u doba korone

Suština venčanja svodi se na dobre i loše trenutke koje par treba da prebrodi zajedno.

Kada slušate matičara kako pita mladence da li će biti jedno uz drugu u dobu i u zlu, verovatno ne obraćate previše pažnje na važnost tih reči, ali bi trebalo. Situacija sa Covidom19 je uzburkala ceo svet. Izbacila je iz koloseka mnoge stvari koje su nas okruživale, ali nemoćna je čini se, jedino pred ljubavlju. Dok se mnogima upravo pandemija čini kao planina koju je nemoguće premostiti, pojedinci su odlučili da joj kažu ne, izgovarajući svoje sudbonosno "da".

Gloria i Caleb su dve zaljubljene ptičice čiju ljubav ništa nije moglo da obuzda. Suočeni sa istim odlukama poput hiljade drugih parova širom planete, oni su odlučili da svoje zamisli po pitanju sklapanja braka sprovedu na plaži, uz sve mere predostrožnosti i distance koje nalažu nadležni.

Plaža Seal Beach je odabrana za ovaj jedinstven događaj, iako zatvorena za turiste, čak i u pozadini bila je sasvim dovoljna da mladenci sa radošću izgovore svoje zavete. Uz pomoć bliskih prijatelja i članova porodice, sve je brzo organizovano i kompletna ceremonija deluje kao savršeno last minute venčanje. Kako bi i sami bili deo ove priče, prijatelji i porodica koji nisu mogli da prisustvuju događaju, držali su na sigurnoj udaljenosti transparente sa željama i čestitkama mladencima.

Uz bocu šampanjca i mladenačku totru, par je proslavio svoj poseban dan, jer zaista tako je malo potrebno da bi ljubav dobila svoja krila.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group