Top 10 haljina za venčanje na plaži

Lagane tkanine, prefinjen dekor i udobni krojevi- osnovne karakteristike savršene venčanice za tople klimatske uslove.

Zvuk talasa umesto svadbenog marša, mekani pesak umesto tepiha koji vodi do matičara, slan vazduh i vetar umesto klimatizacije - postoji mnogo prednosti ceremonije venčanja na plaži.

Pošto smo već definisali lokaciju - da li je to francuska rivijera, mekani pesak na Karibima, ili venčanje na romantičnoj plaži obližnjeg jezera - vreme je da pređemo na izbor haljine.

Kada odaberete venčanje na plaži znate da ono ima malo veze sa tradicionalnim venčanjem, pa je potrebno da odaberete i druge parametre. I iznad svega to je udobnost. Potražite haljinu od najlakših tkanina koja će lepo treperiti na vetru i neće vas ometati dok se krećete. Dekor treba da bude minimalan i opet, lagana venčanica za plažu ne treba da vas pritiska mnogo, pa izaberite laganu, nepretrpanu haljinu sa detaljima od tanke čipke ili sa karnerima.

I, naravno, na visoke potpetice treba zaboraviti - čak i dugačku haljinu do poda nosite sa sandalama sa ravnim đonom, ali ukrašene kristalima i svetlucavim kamenčićima.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group