Porodica - Venčanje

Stolovi za venčanja nadahnuti skandinavskim stilom

Skandinavski stil donosi sa sobom neopisiv spokoj, prozračnost, svežinu i nežnost.

On je zapravo savršen izbor kao vid dekora za prolećna venčanja. Ako vam se dopadaju prostori koji zrače lakoćom i jednostavnošću, ovo je stil kom biste mogli da date šansu na vašem venčanju. Našu današnju temu posvećujemo dekoru svadbenih stolova u skandinavskom stilu u nadi da ćemo vas inspirisati i da ćete među primerima u našoj galeriji pronaći ono o čemu ste oduvek maštali za vaš poseban dan.

MINIMALISTIČKI I MODERNI SVADBENI STOLOVI SKANDINAVSKOG STILA

Ako odaberete skandinavski stil, vrlo lako ga možete upariti sa minimalističkom i savremenom estetikom koja sa ovim stilom ide ruku pod ruku. Povezujući ove stilove u jedan, prizor na sredini svadbenih stolova bi trebao da bude izveden u neutralnom ili pastelnom koloru. Delikatni cvetovi najbolji su izbor za ovu vrstu dekora. Stolovi prekriveni belim stolnjacima, sa odgovarajućim salvetama i drugom dekorcijom predstavljaju prazno platno za mestimične detalje. Takođe možete odabrati i vrlo elegantan porcelan u pastelnom koloru sa detaljima od zlata ili bakra koji će celokupnoj slici dati poseban šarm. Sveće su neizostavan deo ove priče, za stvaranje pozitivnog raspoloženja. Rafinirano, minimalno i elegantno – suština je kojoj teži skandinavski dekor.

SKANDINAVSKI DEKOR SA RUSTIČNIM DETALJIMA

Ako volite prirodu i drvene detalje, ali i jednostavnost skandinavskog stila prijaće vam saznanje da ove dve ljubavi možete da spojite u jednu. Pomešajte rustični i skandinavski dekor i stvorite prostor koji deluje inspirativno, komotno i vrlo udobno. Stolovi bez stolnjaka, u svom predivnom drvenom izdanju savršeni su za isticanje rustičnog dekora. Mahovina na središnjem delu stolova je takođe vrlo privlačna opcija, koja unosi poseban šarm u celu priču. Drveni podmetači za čaše, paprat i snopovi pšenice mogu u velikoj meri da istaknu skandinavski stil sa rustičnim osećajem.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group