Stilske maske za lice namenjene budućim nevestama

Usled pandemije Covid 19 mnogi parovi su odložili svoja venčanja do daljnjeg.

Ne želeći da sebi drage ljude izlažu mogućnosti zaraze i širenja virusa, oni su odustali od najvažnijeg koraka u svom životu. Međutim, kako se situacija iz dana u dan sve više smiruje širom sveta, neki od njih su odlučili da ipak organizuju čin venčanja u nešto – izmenjenom obliku.

Naime, kako je nošenje maske na licu preporuka da bi se sprečilo širenje virusa, buduće neveste širom sveta su odlučile da imaju upravo njih na licu dok koračaju ka oltaru i ljubavi svog života. Teške situacije, zahtevaju kreativnost, a maska na venčanju se savršeno uklapa u ovu priču. Svakako nisu u pitanju bilo kakve maske, već stilski primeri koji ni u kom pogledu ne naružuju izgled mlade. Sakupili smo u tom pogledu za vas u našoj galeriji predloge nošenja maske na venčanju.

BELE / NEUTRALE MASKE

Bela maska je sasvim razumljiv potez budući da većina budućih nevesti bira belu tradicionalnu venčanicu. Bele maske ukrašene čipkom, cirkonima, kristalima ili nekim vezenim detaljima koji su prisutni i na venčanici zaokružiće vaš izgled. Takođe vez i ukrasi mogu da budu i u kontrastnoj boji ružičastoj ili zlatnoj na primer, kako bi još više istakli vaš specifičan način – vezivanja čvora. Pored belih tu su i maske u neutralnim tonovima, ako je mlada više raspoložena za venčanicu koja nije sasvim bela. Personalizovani natpisi na maskama su takođe vrlo dopadljiva ideja o kojoj vredi razmisliti.

MASKE U BOJI

Ukoliko vam se bela ili neutralna maska čini previše sterilnom, uvek možete da potražite neku zanimljivu boju koja će doprineti vašem još atraktivnijem izgledu. Od Tie Dye varijanti, preko cvetnih, do crvenih, plavih, ljubičastih i neizostavnih crnih. Ako želite da se savršeno uklopite sa odelom koji nosi izabranik vašeg srca, klasična elegantna crna maska treba da bude vaš izbor. On svakako da bi parirao vama može da nosi belu.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group