Porodica - Venčanje

Sofisticirani visoki detalji za centralni deo stola na venčanjima

Dekorativni detalji na središnjem delu stolova na venčanjima su nešto neizostavno.

Nezavisno od toga da li su kreirani od svežeg ili suvog cveća, veštačkog zelenila ili mahovine, centralni delovi na stolovima su oni koji privlače najveću pažnju. S druge strane posebno bujne varijante su one koje zauzimaju dosta prostora. Kako biste to izbegli preporučujemo vam da obratite pažnju na visoke ukrase koji deluju vrlo elegantno i dodaju notu sofisticiranosti vašem posebnom danu.

VISOKE CVETNE DEKORACIJE ZA STOLOVE

Najpopularnija ideja koja vam se pruža u pogledu kreiranja dekoracije za sredinu stolova na venčanju je ona u obliku visokih cvetnih aranžmana. Ove dekoracije su vrlo jednostavne za stvaranje uz pomoć svežeg zelenila i cveća po vašem izboru. Kaskadni detalji su vrlo interesantna opcija, kao i pampas trava koja predstavlja jedan od najaktuelnijih trendova. Tanka metalna ili staklena postolja su savršena za prikaz ovih dekoracija. Takođe možete iskoristiti i prefinjene visoke vaze ili stalke koji će dodati notu prefinjenosti vašem venčanju. Ove visoke dekoracije možete da okružite svećama i stvorite zaista jedinstvene detalje.

VISOKE DEKORACIJE SA ZELENILOM

Ako je vaš izbor za venčanje isključivo zelenilo bez cvetnih detalja, ono što će vam sigurno prijati da znate je to da su ovakvi detalji posebno popularni jer daju savremenom venčanju dodir prirode. Pri kreiranju visokih dekoracija sa fokusom na zelenilu možete odabrati paprat, tropsko lišće, različite vrste eukaliptusa, kao i kaskadne varijante zelenila. Puzavice su posebno popularne jer deluju vrlo ležerno i otmeno u isto vreme. Takođe vaš fokus bi trebao da bude na teksturi, jer će samim tim vaš dekor izgledati privlačnije. Ove dekoracije možete da izložite u metalnim vazama koje daju savršen kontrast celoj postavci.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group