Smaragdno zeleni detalji na savremenom venčanju

Jedna boja je u posebnom fokusu ove godine.

Zbog težnje ka konekciji sa prirodom sve je veći broj onih koji otkrivaju svoju ljubav ka zelenom tonu. Međutim jedna od nijansi zelene boje se naročito izdvaja a reč je smaragdnom zelenom tonu. Ova boja deluje vrlo inspirativno na dizajnere iz celog sveta koji je izdašno koriste za kreiranje famoznih venčanica i dekoracija za venčanje. Tu su i prelepe smaragdno zelene torte, koje deluju poput istinskih dragulja. Sofisticirana i smela ova boja je idealna za opisivanje vašeg venčanja, kom daje vedru i razigranu notu.

AUTFIT ZA VENČANJE U SMARAGDNO ZELENOM TONU

Smaragdna venčanica je fantastičan izbor za sve mlade slobodnog duha. Ako volite ovu boju ali je ona ipak previše za vas u pogledu boje vaše venčanice, možete odabrati cipele u ovom tonu. Takođe sitne perlice na beloj venčanici u smaragdnoj boji mogu da budu pun pogodak. S druge strane vaš voljeni u smaragdnom odelu izgledaće vrlo elegantno. Haljine za vaše deveruše u ovoj luksuznoj boji delovaće vrlo lepo, naročito jer vam je na raspolaganju širi spektar nijansi.

SMARAGDNI AKSESOARI

Ako je vaš izbor za venčanje u smaragdnom tonu ipak nešto suptilniji, možete odabrati niz zanimljivih detalja poput češljića za kosu, traka, rajfova, minđuša, ogrlica, narukvica i ženskih torbi. Takođe veo u ovoj boji, šešir i marama su izvrsna ideja za jedinstven utisak.

SVADBENI DEKOR U SMARAGDNOJ BOJI

Ukoliko iskoristite ovu predivnu nijansu zelene boje možete da stvorite vrlo harmonično okruženje za svoje venčanje. Od predivnih stolnjaka u smaragdnom tonu, preko pozivnica do detalja na sredini stolova za mladence i goste. Mogućnosti su gotovo neograničene, a poseban šarm svakom venčanju u smaragnoj boji daje činjenica da se nijansa savršeno slaže sa skoro svim drugim bojama.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group