Porodica - Venčanje

Seksi donje rublje za venčanje stvoreno da impresionira

Želite li da svog voljenog ostavite bez daha prve bračne noći?

To sa lakoćom možete da postignete ako odaberete seksi donje rublje koje ćete nositi ispod svoje venčanice. Brojni detalji nalaze se u ovoj kategoriji a među njima su svakako čipka, volani, prozirni delovi, koseti, spavaćice i bodiji. Ako zaista želite da zagolicate njegovu maštu i navedete ga da zauvek pamti vašu prvu bračnu noć, redovi koji slede su pisani za vas.

KOMPLETI SEKSI DONJEG RUBLJA

Komplet donjeg rublja koji uključuje grudnjak i gaćice predstavlja vrlo privlačno i bezvremensko rešenje. Ali njega uvek možete nadograditi nekim dopadljivim detaljima poput podvezica i čarapa, prsluka, dubokog dekoltea ili kaiševa. Većina budućih nevesti bira belo donje rublje za nošenje ispod venčanice, ali su takođe privlačne i boje rumenila, prljavo bele, bež i neke pastelne nijanse. Ako je vaše venčanje u boho stilu, vrlo privlačno možete da izgledate u gaćicama dubokog struka ili spavaćicama sa dubljim izrezom, kao i u negližeu prozirne varijante. Takođe umesto grudnjaka možete da potražite i neki senzualan top prekriven čipkom ali i neku sasvim minimalističku varijantu koja tek naglašava da uopšte nosite donje rublje.

KORSETI I BODIJI

Ako ste u potrazi za istinskom romatikom protkanom seksipilom u spavaćoj sobi vaš izbor bi trebalo da budu vatreni korseti ili bodiji. Nema sumnje da ćete u jednom ovakvom detalju zavesti svog voljenog. Ovi komadi donjeg rublja za venčanje preporučljivi su u beloj boji, ali i u svim nežnim pastelnim varijantama plave, pink, bež i krem boje. Obilje čipke posebno je poželjno kako bi učinak bio efikasniji. Steznici inspirisani vintage stilom, prozirni detalji i satenske mašne doprineće vašem neodoljivom izgledu.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group