Savršene prolećne kombinacije za prisustvo na venčanju

Nema sumnje u to da je planiranje venčanja zahtevan poduhvat.

Toliko je detalja na koje treba obratiti pažnju kako bi sve bilo savršeno. Međutim nisu samo mlada i mladoženja oni koji nastoje da izgledaju lepo u datoj prilici. Izbor privlačne odevne kombinacije kada ste gost na venčanju, nije ni malo lak zadatak. Da li se opredeliti za haljinu; dužu ili kraću? Da li potražiti neku lepu blizu i pantalone, ili možda suknju? Dakle, ako ste pomalo zbunjenji i niste sigurni u čemu sebe vidite na venčanju vaših prijatelja, naša galerija fotogarija bi vam u tome mogla pomoći. Sakupili smo u njoj predivne kombinacije među kojima ćete sigurno pronaći vaš savršen autfit.

ELEGANTNE HALJINE

Haljine predstavljaju svakako najpopularniju ideju kada je u pitanju izbor odeće za prisustvo na venčanju. Dovoljno je da potražite usku crnu haljinu do poda sa izrezom po strani da biste izgledali savršeno. Vaš izbor može da bude i mini haljina ako je u pitanju glam venčanje, dok je maksi dužina idealna za formalnije varijante. Midi je s druge strane dobra ideja za oba slučaja. Kada su boje u pitanju ove godine je u centru pažnje koralni ton, kao i maslinasto zelena ako tražite neku opciju za sam kraj leta. Pastelne nijanse su nezaobilazne, ako želite da budete u trendu. Zadivljujući efekat možete da postignete sa detaljima poput čipke, perli, dubokog dekoltea, proreza ili upečatljivog kaiša. Ako volite otiske na haljinama, cvetni print je najbolja opija za vas, koja odgovara svim stilovima venčanja.

KOMBINACIJE SA PANTALONAMA I KOMBINEZONIMA

Ako ipak više volite pantalone od haljina, postoji mnoštvo elegantnih varijanti koje vam mogu poslužiti za kreiranje fantastičnog stajlinga za prisustvo na venčanju. Bele široke pantalone, visokog struka u kombinaciji sa tamno ljubičastom bluzom koja se vezuje oko vrata je sve što vam treba da izgledate neodoljivo. Pored pantalona možete isprobati vrlo elegantne kombinezone upečatljivih boja ili posutih šljokicama koje će istaći vašu savršenu figuru na venčanju vaših prijatelja.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group