Ružičaste venčanice su ponovo u trendu

Ružičasta nije boja koje se smatra tradicionalnom kada su venčanice u pitanju.

Iako definitivno jeste “ženska” boja, ružičasta naročito u svom intenzivnom izdanju “ne prija” naročito događajima poput venčanja, jer ona zahtevaju nešto nežnije i suptilnije tonove. Međutim ženska ljubav prema ružičastoj boji je nesalomiva i ova istančana boja je prema rečima modnih stručnjaka ponovu u trendu kada je reč o venčanica. Doduše i ovog puta u pitanju su nijanse rumenila, prljavo i bledo ružičasti tonovi, ali sa njima je itekako moguće postići odvažan stajling.

RUŽIČASTE VENČANICE SA VEZOM

Cvetne aplikacije u vidu veza su veoma popularni detalji na venčanicama. Ako se odlučite za ružičastu nijansu, ovi detalji će izgledati vrlo nežno na vašoj haljini, ispunjeni romantičnim vibracijama. Takođe možete odabrati i ružičastu venčanicu na kojoj će biti istaknuti beli cvetovi ili perlice, koje će stvoriti predivan kontrast. A ako želite da imate zaista jedinstvenu ružičastu venčanicu, posegnite za nekim živopisnim detaljima na njoj.

DRUGE RUŽIČASTE VENČANICE

Ako vezeni detalji jednostavno nisu za vas, a niste ni naročit ljubitelj perlica i cirkona odaberite jednostavnu ružičasti venčanicu sa dubljim dekolteom, korsetom ili golim leđima i ostavite sve prisutne zvanice bez daha. Vaša ružičasta venčanice može po želji biti ukrašena i srebrnim detaljima u struku ili joj možete dodati prefinjene svilene rukavice. Ako volite jednostavnost A kroj je kao stvoren za vas, a ako težite ka unikatnim varijantama odbarite venačnicu u stilu sirene sa bogatim donjim delom haljine.

Ž.J.

Izvor: Weddingomania

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group